Ovale vazen

Stel je voor: je krijgt een bos bloemen, maar je hebt geen mooie vaas in huis, dat is natuurlijk erg vervelend. Maar bij Pip studio vind je mooie oplossingen.

Lees meer

Creëer sfeer in huis met ovale vazen

Stel je voor: je krijgt een bos bloemen, maar je hebt geen mooie vaas in huis, dat is natuurlijk erg vervelend. Maar bij Pip studio vind je mooie oplossingen. De ovale vazen zijn echte blikvangers in je huis en laten het boeket nog meer stralen. Door de organische vorm creëer je een mooie sfeer in huis. Een ovale vaas kan dus veel toevoegen in je huis. Nu is alleen nog de vraag welke kleur? 

Vrolijke kleuren en verschillende maten

Ieder zijn stijl is anders, maar niet getreurd. Bij Pip Studio vind je de ovale vazen in verschillende kleuren en maten. Ga voor een blauwe vaas voor een frisse uitstraling of kies geel voor een zomerse sfeer. Een echte romanticus? Kies dan een rode of roze ovale vaas en verrijk deze met een boeket rozen. Naast verschillende kleuren is er ook keus tussen verschillende maten. Zo kan jij de perfecte look creëren waar je blij van wordt. 

Maak het af met overige woonaccessoires

De ovale vaas staat, maar je mist nog wat. Bij Pip Studio vind je niet alleen ovale vazen in het assortiment. Mix en match de vaas met kleurrijke sierkussens, kandelaars of vrolijke kunstbloemen. Opzoek naar een andere blikvanger? Bekijk dan de poefen en stoelen collectie, mix de kleur met die van je vaas om een mooi geheel te creëren.

 

Tip van Pip: mix de ovale vazen met bijpassende kleine vaasjes. Shop nu en maak je interieur compleet met de items van Pip Studio.