lamajorelle

Moederdag cadeau ideeën

Vier de perfecte Moederdag

Moederdag is een speciale dag om je moeder, moederfiguur of andere speciale vrouw te vieren en waardering te laten zien. Het is de dag waarop je haar extra in het zonnetje zet en laat zien hoeveel je van haar houdt. Met deze cadeau ideeën en tips creëer jij een geweldige dag voor deze bijzondere vrouw. Waarmee verras jij haar?

Verwen haar met lekker eten

Een manier om de dag extra speciaal te maken is door je moeder te trakteren op lekker eten. Bak een heerlijke taart, kook haar favoriete maaltijd of verras haar met een ontbijt op bed. Vul een dienblad lekkere croissants, verse aardbeien, eitje en voeg er een bloemetje aan toe. Zo geniet jouw moeder van een zonnig momentje in bed.  

Het perfecte cadeau

met de mooiste accenten
flower-festival
flower-festival

Geeft een high tea cadeau

Organiseer een high tea voor wat quality time samen. Denk aan hapjes zoals scones met jam en clotted cream, cupcakes, taartjes, quiche, kleine sandwiches en véél thee. Natuurlijk mag een etagère en een theepot niet ontbreken bij je high tea. Meer inspiratie nodig? Bekijk hier hoe @lislovescooking dit heeft georganiseerd.

kyoto-festival
kyoto-festival

Geef een moment me-time cadeau

Verras je moeder en leg haar in de watten met een verwenpakket waarmee ze thuis van heerlijke wellness momenten kan genieten. Stop er een toilettas in met verzorgingsproducten. Een mooie kaars voor een rustgevende sfeer. Een handdoeken set in haar favoriete kleur. En last but not least een theemok en een badjas zodat ze daarna extra kan nagenieten van haar thuisspa.

Geef een fashion item cadeau

Wil je je moeder een elegant en luxe gevoel geven? Geef een kimono cadeau. Het is tijdloos, charmant en brengt een stukje comfort. Je schiet de kimono zo aan en ziet er direct op en top uit. Daarnaast is het op verschillende manieren te stylen en geschikt voor meerdere gelegenheden. Kies uit diverse prints en kleuren, maak het af met een stijlvolle tas en laat haar extra prachtig voelen.

Modieuze cadeaus

in de hipste kleuren
moederdag
moederdag