Continue
Happy products for happy people!

Blushing Birds

Blushing Birds

De verschillende culturen in de Blushing Birds collectie creëren spannende nieuwe contrasten. Dankzij de mix met de exotische bloemen en vogels is het Blushing Birds servies inspirerend porselein voor elke dag.

Lees meer.

artikelen 25-36 van 102

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

artikelen 25-36 van 102

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toont 0 van 0 artikelen

De Blushing Birds servies collectie van Pip Studio

Een Pip fan herkent de liefhebbende Blushing Birds collectie uit duizenden. Pip Studio heeft deze porseleinen collectie in 2020 geïntroduceerd en is razend populair. De Blushing Birds collectie van Pip Studio is rijkelijk gedecoreerd met botanische bloemen, tropische vogels en gouden accenten. Er is een ruime keuze aan dinerborden, kommen, mokken, theepotten en serveerschalen.

Ontdek de Blushing Birds collectie

East meets West in de mooie Pip Studio Blushing Birds collectie. De Blushing Birds collectie van Pip Studio is geïnspireerd op de landschappen en het vakmanschap uit beide werelden. Invloeden van de verschillende culturen creëren spannende nieuwe contrasten en zijn een mooie blend in dit design. In het Blushing Birds dessin vind je exotische bloemen en tropische vogels. Het servies is afgewerkt met prachtige gouden details.

Hoogwaardig porselein uit de Blushing Birds collectie

De Blushing Birds collectie bestaat niet alleen uit hoogwaardig porselein maar de collectie bevat ook houten en emaille items. De unieke combinatie van porselein, hout en/of emaille staan prachtig op elke tafel.

Blushing Birds textiel en woonaccessoires

Naast het servies bestaat de Blushing Birds collectie uit tafel- en keukentextiel en woonaccessoires. Het servies is te verkrijgen in de kleuren blauw, wit, khaki, rood en geel. Wees er snel bij, want de gele kleur is een limited edition! Alle kleuren zijn perfect met elkaar te combineren. Maak je servies compleet met bijpassend tafel- en keukentextiel. Aan tafel!