Continue
Happy products for happy people!

Gebakservies

Gebakservies

Serveer je favoriete gebakje op het servies van Pip Studio. Onze etagères, plateaus en schalen zullen al jouw favoriete lekkernijen een mooie presentatie geven.

Lees meer.

artikelen 1-12 van 72

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

artikelen 1-12 van 72

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toont 0 van 0 artikelen

Kleurrijk gebakservies voor een speciaal moment 

Het hebben van kleurrijk servies zorgt ervoor dat jouw eettafel elke dag weer zal stralen. Of je nu op zoek bent naar leuke eyecatchers voor een high tea, een verjaardag of gewoon om gezellig te borrelen, bij Pip Studio is er keuze uit een breed assortiment aan servies. Ben jij al klaar voor een gezellig moment aan je eettafel?

Kies jouw favoriete serviesset

Het servies van Pip Studio bestaat uit verschillende vrolijke collecties die aan jouw wensen zullen voldoen. Houd je van basic en rustige servies items? Dan zal de Royal White collectie jouw keuken verrijken. Ben je meer iemand die van kleurrijke en drukke designs houdt? Dan kun je kiezen uit bijvoorbeeld de Floral-Earlybird, La Majorelle of Blushing Birds collectie.

Unieke en opvallende kleuren servies

Het gebakservies is verkrijgbaar in verschillende unieke en opvallende kleuren. Voor de liefhebbers van vrolijke regenboog kleuren kun je kiezen voor de gele, roze of rode eyecatchers. Ben je meer van kleuren die terug te vinden zijn in de natuur? Dan zullen zowel de witte, als khaki en blauwe items bij jouw interieur passen!

Verschillende items gebakservies

Om je gebakservies set helemaal compleet te maken, kun je kiezen uit verschillende items die elkaar volledig aanvullen. Drink je graag een kopje koffie met een stuk taart? Mix en match dan een kleurrijk taartplateau met een melkkan of een vrolijke suikerpot. Als kers op de taart kun je ook nog al je lekkernijen kwijt op een mooie etagère in jouw favoriete kleur.

Maak je keukentafel compleet

Om je gebakservies volledig te laten stralen, kun je de eettafel decoreren met verschillende Pip Studio eyecatchers. Denk hierbij aan een mooie vaas, kandelaar of Pip bloemen. Heb jij al zin om je favoriete momenten nu nog specialer te maken?