Continue
Happy products for happy people!

Organiseren

Word jij ook vrolijk van verschillende kleuren en dessins? Wees er dan snel bij! Pip Studio biedt namelijk voor de laatste keer deze prachtige stationery collectie aan, er zullen dus helaas geen nieuwe agenda's meer komen. Mix verschillende kleuren met elegante dessins voor een stralende combinatie. Scoor nog één keer notitieboeken, etui’s, dagboeken en planners want op is op!

Lees meer.

artikelen 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

artikelen 1-12 van 21

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toont 0 van 0 artikelen

365 dagen organiseren met Pip Studio

Voor de één gaat organiseren van nature gemakkelijk, de ander heeft graag wat meer hulpmiddelen. Met de fijne items van Pip Studio maak je gemakkelijk je aantekeningen én ben je 365 dagen voorbereid op je afspraken en verjaardagen.  

Kleurrijke agenda 2021

Merk je dat je nu niet optimaal gebruik maakt van je agenda? Of vind je een agenda online misschien toch niet zo fijn als je had gedacht? Je agenda moet bij je passen om deze goed te kunnen en willen gebruiken. De vrolijke agenda van Pip Studio voor 2021 is een vrolijke agenda met patronen, illustraties en handige details. Daarmee kun je het komende jaar geen colleges, afspraken en to-do’s meer vergeten. 

Onmisbare kalenders & planners

’s Avonds erachter komen dat de dochter van je vriendin jarig is? Dat had je toch liever iets eerder geweten. Met de vrolijke verjaardagskalender van Pip Studio weet jij precies wanneer iedereen jarig is. Dat geeft je rust én tijd om op tijd een cadeautje te vinden. Naast een verjaardagskalender vind je bij Pip Studio nog meer handige items om afspraken in kaart te brengen. Wat dacht je van een een handige weekplanner voor bijvoorbeeld het hele gezin of een bureauplanner voor je to do’s op de werkvloer?

Notitieboeken en schriften in verschillende formaten

Een notitieboek of schrift is voor iedereen een musthave. Bij Pip Studio maken wij met onze happy products voor happy people alledaagse producten net een stukje specialer. Vrolijke prints met luxe afgewerkte details vind je dan ook terug op onze stationary collectie. Daarmee heb je al een mooie sierlijke start voor bijvoorbeeld je dagboek of bullet journal. Onze notitieboeken en schriften zijn in de volgende formaten verkrijgbaar:

  • A4-notitieboek
  • A5-notitieboek
  • A4-schrift
  • A5-schrift

Organiseren kun je leren

Met de juiste items kan iedereen organiseren. Naast een handige agenda en een notitieboek of schrift kun je je stationary collectie uitbreiden met bijvoorbeeld:

  • Een etui
  • Post it’s
  • Mappen 

Neem je stationary mee in een bijpassende tas

Nadat je alle items voor je stationary collectie hebt uitkozen mag een bijpassende tas niet ontbreken. Een rugzak, schoudertas of shopper: waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een rugzak is vaak ideaal als schooltas vanwege het gewicht van de schoolboeken. Een schoudertas voor de kleinere items eventueel gecombineerd met een laptoptas. Met een shopper kun je alle kanten op. De shoppers hebben een fijn groot opbergvak én kun je afsluiten met een rits, wel zo fijn.