Continue
Happy products for happy people!

Organiseren

We leven in een drukke wereld waarbij het belangrijk is om orde te houden. Pip Studio zorgt hiervoor met haar agenda’s, notitieboeken en mappen. Het is tijd om te organiseren!

Lees meer.

artikelen 1-12 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

artikelen 1-12 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toont 0 van 0 artikelen

365 dagen organiseren met Pip Studio

Voor de één gaat organiseren van nature gemakkelijk, de ander heeft graag wat meer hulpmiddelen. Met de fijne items van Pip Studio maak je gemakkelijk je aantekeningen én ben je 365 dagen voorbereid op je afspraken en verjaardagen.  

Kleurrijke agenda 2021

Merk je dat je nu niet optimaal gebruik maakt van je agenda? Of vind je een agenda online misschien toch niet zo fijn als je had gedacht? Je agenda moet bij je passen om deze goed te kunnen en willen gebruiken. De vrolijke agenda van Pip Studio voor 2021 is een vrolijke agenda met patronen, illustraties en handige details. Daarmee kun je het komende jaar geen colleges, afspraken en to-do’s meer vergeten. 

Onmisbare kalenders & planners

’s Avonds erachter komen dat de dochter van je vriendin jarig is? Dat had je toch liever iets eerder geweten. Met de vrolijke verjaardagskalender van Pip Studio weet jij precies wanneer iedereen jarig is. Dat geeft je rust én tijd om op tijd een cadeautje te vinden. Naast een verjaardagskalender vind je bij Pip Studio nog meer handige items om afspraken in kaart te brengen. Wat dacht je van een een handige weekplanner voor bijvoorbeeld het hele gezin of een bureauplanner voor je to do’s op de werkvloer?

Notitieboeken en schriften in verschillende formaten

Een notitieboek of schrift is voor iedereen een musthave. Bij Pip Studio maken wij met onze happy products voor happy people alledaagse producten net een stukje specialer. Vrolijke prints met luxe afgewerkte details vind je dan ook terug op onze stationary collectie. Daarmee heb je al een mooie sierlijke start voor bijvoorbeeld je dagboek of bullet journal. Onze notitieboeken en schriften zijn in de volgende formaten verkrijgbaar:

  • A4-notitieboek
  • A5-notitieboek
  • A4-schrift
  • A5-schrift

Organiseren kun je leren

Met de juiste items kan iedereen organiseren. Naast een handige agenda en een notitieboek of schrift kun je je stationary collectie uitbreiden met bijvoorbeeld:

  • Een etui
  • Post it’s
  • Mappen 

Neem je stationary mee in een bijpassende tas

Nadat je alle items voor je stationary collectie hebt uitkozen mag een bijpassende tas niet ontbreken. Een rugzak, schoudertas of shopper: waar gaat jouw voorkeur naar uit? Een rugzak is vaak ideaal als schooltas vanwege het gewicht van de schoolboeken. Een schoudertas voor de kleinere items eventueel gecombineerd met een laptoptas. Met een shopper kun je alle kanten op. De shoppers hebben een fijn groot opbergvak én kun je afsluiten met een rits, wel zo fijn.