zondag_gevoel_thuis

Zondagsgevoel:

hoe je elke dag kunt genieten van het zondaggevoel thuis.

De zondag heeft iets. Een gevoel van rust, dat geen andere dag heeft. Of het nou de dag zelf is, het idee dat je even niets moet of de sfeer die in huis hangt: we houden ervan. Maar wat nou als we je vertellen dat je het zondagse gevoel ook best mee kunt snoepen naar de maandag? En naar iedere andere dag van de week?

Zorg voor een oase van rust in de woonkamer

De ruimte waarin je het meeste tijd doorbrengt. Het liefst wil je dan ook dat je woonkamer je altijd een gevoel van rust geeft. Maar daarnaast moet het een ruimte zijn waarin je kunt vieren, jezelf kunt terugtrekken, kunt lachen en kunt huilen. Zorg voor een rustige, minimalistische basis die je opfleurt met kleur, zodat de ruimte niet te saai wordt. Dit kun je doen met een in het oog springend vloerkleed, kleurrijke vazen met bloemen, kussens of andere woonaccessoires. Zo mix je de fleurigheid én de kalmte van de zondag.

Voeg een eyecatcher toe aan je interieur

bedding_hiedra_duvet_dekbedovertrek
bedding_hiedra_zondag

Knisperende lakens in de slaapkamer

Er gaat niets boven wakker worden onder zacht, maar knisperend beddengoed. Vooral op zondag blijven we zonder gêne wat langer wegdromen onder de lakens. Kwaliteit is alles, als het om je beddengoed gaat. Het draagt bij aan dat ontspannen gevoel, wat je op zondag zo heerlijk kunt ervaren. Je wordt uitgeruster wakker – waardoor je vanzelfsprekend meer zin hebt in je dag. Zelfs als het een maandag is.

Badjassen

Start de dag met een kop koffie of thee, wikkel jezelf in een zachte badjas en geniet van jouw zondagsmomentje. Want zeg nu zelf wat is er nu fijner dan jezelf na een warme douche in een zachte en comfortabele badjas te wikkelen? De badjassen zijn gemaakt van 100% katoen waardoor ze als een heerlijk dekentje aanvoelen. Oftewel een onmisbaar item in jouw kast!

Welke badjas kies jij?

throws_plaids_dekens_interieur
dekens_throws_quilts_interieur_lila

Een zacht plaid op je bed

Kun je ook zo genieten van de avonden onder een warme plaid, met een kop thee en een goed boek binnen handbereik? Naast dat een plaid ontzettend fijn is om warm onder te blijven, is het ook een goed accessoire voor op je bed. Hij mag dus best een beetje opvallen. Ga dus vooral voor een mooie kleur of een levendige print. Je slaapkamer is dé perfecte plek voor het zondagsgevoel.