01 main banner

Kerstcadeau inspiratie

Voor iedereen een bijzonder cadeau

Niets zo leuk als cadeaus shoppen voor je geliefden. Vooral als je weet dat je ze er dolgelukkig mee maakt. Bij ons vind je de mooiste cadeaus om te geven én te krijgen. Vul het verlanglijstje van jezelf of een ander aan met onze cadeaus. Of je nou op zoek bent naar een geschenk voor Valentijn, Kerst of Moederdag. We helpen je op weg met behulp van onze Gift Guide.

Kerstcadeau inspiratie voor de kookliefhebber

Met deze cadeaus maak je de kookliefhebber erg blij. Glazen om gasten te verwelkomen. Een dienblad dat mooi is om mee te serveren, maar ook wanneer de hapjes op zijn het net zo mooi is als decoratie voor in huis. Een mooie ovenschaal om het eten in stijl te serveren. Een taartstandaard voor kleine hapjes. Een theemok om te ontspannen na een avondje hosten. Oftewel voor de kookliefhebber is er genoeg keus.

Kerstcadeaus voor de interieurliefhebber

Kerstcadeau inspiratie voor de interieurliefhebber waarmee je goed zit. Een plaid voor de knusse avonden. Of verras iemand met een vloerkleed, dit geeft een nog warmere uitstraling en maakt de kerstdecoratie af. Perfect tijdens de feestdagen zijn kandelaars. Daarnaast zit je ook altijd goed met fotolijsten en sierkussens.

kerstcadeau-inspiratie
02 mobile banner klein

Wellness kerstcadeaus

Deze wellness geschenken bezorgen een glimlach op het gezicht van je geliefden tijdens de feestdagen. Geef een zachte handdoekenset voor de wekelijkse zelfzorgrituelen. Een toilettas of beautycase voor alle self-care producten. Een badjas dat als een dag in de spa voelt. En om het af te maken voor een goede nachtrust: een zacht dekbedovertrek. Alles waarmee je fris en uitgerust het nieuwe jaar in gaat.

Voor een goede nachtrust

flower-festival-red
flower-festival-klein

Kerstcadeau inspiratie voor de porseleinliefhebber

Geef de porseleinliefhebber porseleinen pronkstukken. Zoals onze kerst sets waarmee je een feestje creëert aan tafel. Kies voor het Winter Wonderland ontbijtset waarbij je wordt meegenomen in de magische winters bossen. Of een Love Birds thee set met onze favoriete vogels.

06-banner-3
06-kerst-rood-hert

Last-minute kerstcadeau ideeën

Op het laatste moment toch nog een cadeau uitzoeken? Of vind je het lastig het juiste cadeau te kiezen? Je maakt iemand altijd blij met een cadeaukaart. Zo kan de ontvanger zelf een cadeautje uitzoeken. 

07-banner-toilettassen
07-Toilettas-mobile-banner

Kleine cadeaus

Op zoek naar cadeautjes voor een zacht prijsje? Ga voor een mini vaas, sfeervolle kandelaar of eierdopjes met unieke prints. Of wat dacht je van een thee set bestaande uit

een kerst mok, een theezeef en een theetip? Een klein gebaar, maar een grote glimlach!

04-woonkamer-rood
04-tapijt-huiskamer-kleed-rood