vloerkleden-prints

Vloerkleden

Breng je interieur tot leven

Een onmisbare woonaccessoire in elke interieurstijl is het vloerkleed. Een vloerkleed vult een lege ruimte met een gezellige uitstraling. Veelal zie je een vloerkleed bij de bank onder de salontafel. Maar wist je dat een vloerkleed ook een mooie toevoeging is onder je eettafel, je bed of in de hal? Bij Pip Studio maken wij kleine en grote vloerkleden én speciale vloerkleed lopers. Deze laatste om de toch vaak lege gang een sfeervolle uitstraling te geven. Ben je benieuwd welke van onze vloerkleden goed in jouw interieur past? Lees dan verder en ontdek de dessins!

Pip Chique

Het Pip Chique vloerkleed heeft een royale uitstraling. Het vintage vloerkleed geeft een moderne draai aan een traditioneel design. Het dessin is opgebouwd uit kleine bloemen en verfijnde decoratieve randen, op een ondergrond van zachte kleuren. In de grote vlakken zijn subtiel geometrische patronen verwerkt, wat het kleed een extra twist geeft. De rand is versierd met een mooie donkere kleur. Dankzij de zachte en vrolijke kleuren is het Pip Chique vloerkleed een blikvanger in je interieur. Het tapijt is geprint en gemakkelijk te combineren met veel woonstijlen.

jolie-vloerkleed-khaki
jolie-vloerkleed-khaki

Jolie

Het Jolie by Pip vloerkleed is een elegante sfeermaker in ieder interieur. Het vloerkleed bestaat rondom uit kleine tafereeltjes waarin twee sierlijk gedecoreerde witte reigers zijn te zien. In iedere hoek van het vloerkleed vind je prachtig gedecoreerde blauwe vazen waaruit gestileerde planten en sierlijke bloementakjes groeien. De zachte, tropische kleuren in dit exotische dessin geven dit vloerkleed een extra vrolijke uitstraling. Het vloerkleed heeft een mooie randafwerking in een donkere tint in de kleur van het vloerkleed. Het tapijt is geprint en kan worden gecombineerd met gouden accessoires om een warme uitstraling binnen je interieur te creëren.

pip-garden-vloerkleed-donkerblauw
pip-garden-vloerkleed-donkerblauw

Pip Garden

Het magische vloerkleed Pip Garden zal jouw interieur laten stralen. Het dessin van dit vloerkleed bestaat uit een variatie van prachtige botanische bomen met een paar rondvliegende reigers. De rijke kleuren in dit dessin geven dit vloerkleed een opvallende uitstraling en komen goed naar voren door de donkere ondergrond. Het patroon over het gehele vloerkleed maakt dit vloerkleed ook zeker geschikt voor onder je eettafel. Het tapijt is geprint en kan worden gecombineerd met leuke woonaccessoires om een warme uitstraling binnen je interieur te creëren.

Jungle Animals

Het Jungle Animals vloerkleed is gedecoreerd met een botanisch dessin op een blauwgroene achtergrond. Het dessin bestaat uit exotische dieren van aapjes tot vlinders en kleurrijke bloemen. Het kleed is geprint en is te combineren in veel woonstijlen.

jungle-animals-vloerkleed-blauw
jungle-animals-vloerkleed-blauw
moon-delight-vloerkleed
moon-delight-vloerkleed

Moon Delight

De vloerkleden met het Moon Delight dessin bestaan uit kleine bloemen die samen een rijk gelaagd motief vormen. Het gebruik van de verschillende kleurtinten binnen een kleurpallet geven de vloerkleden een unieke uitstraling. Het Moon Delight dessin is er in de kleuren roze, khaki, groen en donkerblauw. Van deze laatste drie kleuren zijn ook onze vloerkleed lopers beschikbaar. Ontdek hier snel deze populairevloerkleedlopers.

Jacquard Stripe

Verrijk je woonkamer en waan jezelf in een wereld vol vrolijke kleuren met het meerkleurige vloerkleed Jacquard Stripe by Pip. Het dessin bestaat uit felle groene, blauwe, gele, rode en roze kleuren welke met horizontale strepen aan elkaar verbonden worden. Geef een kleurrijke twist aan jouw interieur met dit unieke gestreepte vloerkleed. Het tapijt is geprint en kan worden gecombineerd met leuke woonaccessoires om een warme uitstraling binnen je interieur te creëren. Door de verschillende kleuren is het vloerkleed niet alleen gemakkelijk te combineren maar staat het ook nog eens leuk bij de bijpassende vloerkleed loper Jacquard Stripe by Pip.

la-majorelle-vloerkleed
la-majorelle-vloerkleed

Majorelle

Het Majorelle vloerkleed is geïnspireerd op antieke en traditionele vloerkleden uit het Oosten. Kleurige bloemen op een zacht gekleurde ondergrond geven het tapijt een vintage uitstraling. De Majorelle vloerkleden zijn verkrijgbaar in lila, roze, geel en blauw. De kleurrijke kleden geven je interieur een zachte, vrolijke uitstraling.

Melody

The new shining star of our carpet collection is the Melody by Pip carpet. This carpet has a vintage look and its soft, joyful colours make it a refreshing addition to your home décor. With its beautiful pattern that is evenly distributed across the entire carpet, it also pairs well with your dinner table. The rug is printed and can be combined in many interior designs.

melody-vloerkleed
melody-vloerkleed
Fall-in-leaf-vloerkleed
Fall-in-leaf-vloerkleed

Fall in Leaf

Verrijk je interieur met het prachtige donkerblauwe vloerkleed Fall in Leaf by Pip. Het dessin van dit vloerkleed is rijk gedecoreerd met een variatie van gestileerde bloemen en bloemtakjes, vrolijke eekhoorns, roodborstjes en winterse bessen. Het vloerkleed heeft een mooie donkerblauwe randafwerking en is versierd met kleine bloemen. De warme, donkere kleuren in dit dessin maken dit vloerkleed een echte blikvanger in iedere kamer. Pip heeft zich laten inspireren door kleurrijke bossen en dit vertaalt naar een rijk, eigentijds Pip ontwerp. Het vloerkleed is geprint en is te combineren in veel woonstijlen. Mix & match het vloerkleed met leuke woonaccessoires voor een complete uistraling.

fleur-grandeur-vloerkleed
fleur-grandeur-vloerkleed

Fleur Grandeur

Het Fleur Grandeur by Pip vloerkleed met rand heeft een heerlijk fris ogend dessin. Het dessin van dit Fleur Grandeur by Pip vloerkleed met rand bestaat uit een variatie van fantasierijke veldbloemen en elegant geplaatste bloementakjes met Dahlia's, frisblauwe korenbloemen en hier en daar zomervruchten. De pastelzachte, lichte kleuren in dit fleurige dessin geven dit vloerkleed een extra luxe uitstraling. Het vloerkleed is rondom versierd met een mooie groene rand en is dankzij de zachte en vrolijke kleuren een verfrissend item in je interieur. Het kleed is geprint en is te combineren in veel woonstijlen.

Fleur Grandeur