Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag bezorgd

Kies een andere land of regio om content specifiek voor uw locatie en regio te zien.

Kerstballen Placeholder

Kerstballen

Ben je klaar om de feestdagen extra bijzonder te maken? Dat gaat zeker lukken met onze sfeervolle kerstornamenten.

Lees meer

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

Kerstballen van Pip Studio

Met onze glazen kerstballen van haal je de kerst in huis. Door de unieke vormen en vrolijke kleuren zijn ze extra bijzonder. De kerstballen komen onder andere in roze, blauw en groen. Ze hebben een handig ophanglusje waardoor je ze overal op kunt hangen. Mix & match met onze andere kerstdecoratie voor een onvergetelijk kerstfeest.

Decoreer op verschillende manieren

Met deze vrolijke kerstballen kun je meer dan ze alleen ophangen in de kerstboom. Maak een kerststuk voor op tafel. Dit doe je door een paar kerstballen op een dienblad of schaal te leggen, met daartussen lampjes of kaarsjes. Of verzamel ze in een glazen vaas om ergens neer te kunnen zetten. Er zijn genoeg ideeën voor een wonderschoon kerstfeest.

Betoverende cadeaus

De kerstballen zijn niet alleen leuk om je huis mee te versieren, ze zijn ook nog eens heel leuk om cadeau te doen. Kies ervoor om meerdere als set cadeau te doen of gebruik het als een feestelijke stocking-filler. Door de bijzondere vormen van de glazen kerstballen is het zeker een onvergetelijk cadeautje. Bij wie tover jij een glimlach op het gezicht?

De perfecte kersttafel

Maak de feestdagen nóg memorabeler en creëer de kersttafel uit je dromen. Wij hebben een speciale pagina voor jouw gecreëerd om de perfecte kersttafel te dekken. Een gedekte tafel in een feestelijke sfeer zal jouw huis de perfecte finishing touch geven deze dagen. Bekijk hier