Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag bezorgd
Kerstballen

Kerstballen

Ben je klaar om de feestdagen extra bijzonder te maken? Dat gaat zeker lukken met onze sfeervolle kerstballen.

Lees meer

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

Kerstballen van Pip Studio

Met onze glazen kerstballen haal je de kerst in huis. Door de unieke vormen en vrolijke kleuren zijn ze extra bijzonder. In de collectie vind je onder andere kerstballen in roze, blauw en groen. De ornamenten hebben een handig ophang lusje waardoor je ze overal op kunt hangen. Mix & match met onze andere kerstdecoratie voor een onvergetelijk kerstfeest.

Decoreer op verschillende manieren

Met de vrolijke kerstballen van Pip Studio kan je meer dan ze alleen ophangen in de kerstboom. Maak een kerststuk voor op tafel, dit doe je door een paar kerstballen op een dienblad of schaal te leggen, met daartussen lampjes of kaarsjes. Of verzamel ze in een glazen vaas om ergens neer te kunnen zetten. Er zijn genoeg ideeën voor een wonderschoon kerstfeest.

Betoverende cadeaus

De kerstballen zijn niet alleen leuk om je huis mee te versieren, ze zijn ook nog eens heel leuk om cadeau te doen. Kies ervoor om meerdere als set cadeau te doen of gebruik het als een feestelijk stocking-filler. Door de bijzondere vormen van de glazen kerstballen is het zeker een onvergetelijk cadeautje. Bij wie tover jij een glimlach op het gezicht?

De perfecte kersttafel

Maak de feestdagen nog onvergetelijker en creëer de kersttafel uit je dromen. Met de Pip accessoires en de Winter Wonderland collectie maak jij de kersttafel compleet. Een gedekte tafel in een feestelijke sfeer zal jouw huis de perfecte finishing touch geven deze dagen.

Welke kerstballen van Pip maken jouw kerstboom compleet? Creëer het perfecte plaatje.