De paasbrunch: of je nu een ontbijt-fan of lunch-lover bent, met deze heerlijke Cinnamon roll wentelteefjes van @lislovecooking, steel je gegarandeerd de show op de paastafel. Een combinatie van twee heerlijke (paas)gerechten - klassieke wentelteefjes en smeuïge kaneelrolletjes.
Bereidingstijd: 10 minuten | 15 minuten bakken
Ingrediënten voor 6 wentelteefjes
Baked oats bodem
6 (glutenvrije/zuurdesem)boterhammen
1 ei
100 ml (amandel)melk
2 el bruine/kokosbloesemsuiker
1 tl kaneel
1 tl vanille
Snufje zout
Topping
3 el poedersuiker
1 tl (amandel)melk
Of ahorn siroop
Nootjes
Vers fruit
Zo maak je het
Begin met het snijden van 6 plakken brood.
Breek het ei in een diep bord en kluts deze samen met de overige ingrediënten goed door elkaar.
Verhit een koekenpan met een klontje boter op middelhoog vuur.
Dip een boterham in het beslag en laat eventjes intrekken.
Bak je wentelteefje in de pan totdat die mooi goudbruin kleurt, keer regelmatig zodat deze niet kan aanbranden.
Maak het glazuur door de poedersuiker te mengen met de melk.
Serveer met het glazuur, vers fruit en nootjes.
Eetsmakelijk!