interior-trends-2022

Trends 2022

De 5 interieur trends van 2022

Nieuw jaar, nieuwe woontrends! Het perfecte moment om een frisse wind door het huis te laten waaien in de vorm van mooie accessoires en bijzondere kleuren. Heb je ook zin om inspiratie op te doen voor je woning? Laat je verrassen door de nieuwe interieurtrends van 2022.

round-objects
round-objects

Ronde vormen

Rond, ronder, rondst! We zien deze organische vorm steeds vaker terugkomen in ons interieur. Ronde vazen, ronde vormen in prints of ronde poefen: ook bij ons kun je je hart ophalen wat deze trend betreft.

Ronde items:

animal-print
animals-prints

Dieren

Van vogels tot eekhoorns: in onze prints zie je allerlei dieren al regelmatig terugkomen. Ook in het nieuwe jaar stelen dieren in je woonaccessoires de show en is het een grote trend op woongebied. Ontdek kraanvogels, pauwen en reigers stralen in onze lente- en zomercollectie, die binnenkort binnen zal druppelen.

minimal-design-tile-the-pip
minimal-design-tile-the-pip

Minimalisme

Wit, beige, grijs en zwart: maar eigenlijk bijna geen uitschieters naar felle tinten – op een enkel accent na. We zien minimalisme al jaren als trend die ook in 2022 zegeviert. Als het maar helder, monochroom en rustgevend is. Om het kille te compenseren, zien we zachte, warme stoffen als teddy en wordt beige gecombineerd met warm hout. 

Tile de Pip

nostalgic
nostalgia-wallpaper

NOSTALGIE

Naast de modewereld, zien we ook in de interieurwereld de invloeden van de jaren 90 steeds meer terug. Het is het tegengeluid tegen het minimalisme. Alles draait om opvallen. Felgekleurde accessoires, behang met bloemenprint met een eyecatching vloerkleed: hysterie bestaat niet.

Vloerkleden

quality
quality

Kwaliteit

Alles draait om kwaliteit en tijdloosheid in het nieuwe jaar, zodat je niet steeds opnieuw je producten voor in huis hoeft aan te schaffen. Denk hierbij aan sterk beddengoed, waar je jaren mee vooruit kunt. Of servies waar je over een aantal jaar nog gelukkig van wordt.

Dekbedovertrekken