Rood behang

Durf een statement te maken met rood behang. Lees snel verder en ontdek hoe je rood behang combineert in jouw interieur. Iedereen zal het prachtig vinden.

Creëer warmte met rood behang

Nagedacht om je huis opnieuw in te richten of wil je wat extra kleur in huis? Ons rode behang is perfect als je opzoek bent naar een opvallende maar toch elegante toevoeging aan je interieur. Met het rode en elegante behang van Pip Studio creëer je in een handomdraai een warme sfeer in elke kamer.

Creatieve prints in eindeloos veel kleur

Elk soort behangpapier heeft een prachtig, gedetailleerd ontwerp in verschillende tinten rood. Ben je zelf toch meer fan van een andere kleur? Laat je dan overtuigen door ons behangpapier in de kleuren blauw, wit en nog veel meer.

Mix & match

Het rode en bordeaux behangpapier is niet alleen stijlvol op zichzelf maar ook heel leuk in combinatie met onze woonartikelen. Zo is ons rood behang heel leuk met een bijpassende poef of een leuke vaas. Richt je woning in op de manier die je zelf wilt!

Praktische behangen met Pip Studio

Rood behang van Pip Studio is gemaakt van kwaliteitsvolle materialen. Daarbovenop is het Pip Studio behang nog eens heel makkelijk in gebruik. We werken namelijk met vliesbehang. Hierdoor hoef je enkel behanglijm op de muur te smeren en niet op de rollen behang zelf. Is je behang dus roze, groen bordeaux of geel, makkelijk is het zeker en vast! Nog niet zeker van het vliesbehang? Neem gerust ook een kijkje bij ons foto- en vinylbehang.