Continue
Happy products for happy people!

3 tips: zo stel je de perfecte sportoutfit samen

Vind je het soms ook lastig om jezelf na een lange werkdag van de bank af te slepen voor een bezoekje aan de sportschool? We brengen daar graag verandering in, want in onze sportkleding is een motivatieboost onvermijdelijk. Maar je outfit moet natuurlijk wel helemaal bij jou en je sport passen. We geven je tips, zodat je straks door weer en wind fluitend naar je groepsles gaat.

01 Welke sport beoefen je?

Bij de ene sport zweet je intensiever dan bij de andere sport. Zo is een les yoga - natuurlijk wel afhankelijk van de soort yoga – over het algemeen een ‘rustigere’ sport, waarbij je minder zweet. Hoe meer je zweet, hoe fijner een luchtige sportoutfit is. Zo kun je beter gaan voor een korte sportbroek met een sport-bh.

02 Een opvallende print of een effen kleur?

Natuurlijk is dit ook een belangrijk onderdeel, want je wilt je natuurlijk wel op je allermooist voelen in je sportoutfit. Heb je graag alle ogen op jou gericht? En draag je in het dagelijks leven ook met alle liefde iets opvallends? Dan is onze Japanese Garden print perfect voor jou! Je kunt het ook nog altijd combineren met een effen top of legging om het geheel iets rustiger te laten ogen.

03 Welk materiaal kies je?

Niet onbelangrijk, want je wilt je wel vrij en beweeglijk kunnen voelen. Vooral als je veel yoga beoefent. Kijk daarom altijd goed naar het materiaal. Zit er veel stretch in? Dan zit je goed! Onze sportkleding bevat 28% elastaan, waardoor je vrij kunt bewegen tijdens je work-out. Daarnaast is katoen een fijne stof, omdat het luchtig is en goed ademt. Modal in onze sportkeding zorgt voor een zacht gevoel en maakt het daarnaast duurzamer, omdat de stof erom bekend staat dat hij sterk is en lang met je meegaat. Wist je dat modal 50% meer vocht absorbeert dan katoen? Het is dus dé perfecte stof om je fris te houden. Ideaal voor een stressvrije training.

Ontdek de gehele collectie sportkleding hier

Welke sport je ook beoefent, met onze nieuwe collectie dames sportkleding kom je stijlvol voor de dag door de betoverende en luxueuze dessins. Dankzij de grote hoeveelheid stretch ben je ook nog eens verzekerd van een flinke dosis comfort. Je shopt onze collectie sportkleding nu online.