toscane

Het verhaal achter Ciao Bella

Geïnspireerd op de prachtige Toscaanse landschappen.

Ciao bella! De nieuwste Spring Summer collectie van Pip is geïnspireerd op het dromerige Toscaanse heuvellandschap: romantische, warm en familiair. Bekijk de groene heuvels, rustieke dorpjes, gele tinten en cipressen waarvan de toppen tot aan de hemel reiken. Ga je met Pip mee op reis naar Italië?

Toscane

Waan je in de adembenemende Toscaanse heuvels met een betoverend uitzicht op een boomgaard rijk aan sinaasappelbomen, citroenbomen, palmbomen, olijfbomen en cipressen. Maar ook de oude toren ‘Torre di Lividonia’ waar een echte prinses heeft gewoond. Wil jij ook wakker worden zoals de prinses? Creëer een hemelbed met het Toscana dekbedovertrek bestaande uit een spectrum van palmgroene tinten. Maak het af met ons bijpassende dameskleding. Benieuwd naar het hele verhaal van de mysterieuze prinses?

Italiaanse sferen

Homewear & Bed toscane producten
cece-fiore-dekbedovertrek
cece-fiore-dekbedovertrek

Cece Fiore

Langs het huis in het Toscaanse landschap groeien wilde bloemen. Er staat altijd iets in bloei waardoor het lijkt alsof het altijd lente is. Laat de lente nooit eindigen met het Cece Fiore dessin. Met dit prachtige bloemendessin beddengoed breng je jouw slaapkamer spontaan tot leven en fleur je je stemming op met de nieuwe stijlvolle dameskleding.

cece-foire
cece-fiore

Altijd in de bloei

Welke kleur is jouw favoriet?
isola
isola

Isola

Kom via de Toscaanse heuvels op het schiereiland vol met wuivende palmbomen en varens. Hier geniet je tijdens de zonsondergang van het schitterende gezang van de nachtegalen. Ervaar dit gevoel met het Isola dessin. Maak van jouw slaapkamer een paradijselijke en tropische plek met het Isola beddengoed en ren de zonsondergang tegemoet in de nieuwe sportkleding.

isola-pink
isola-pink

Varens & bloemen

Je vindt deze print in sportkleding, homewear & bed

La Campagna

We zijn aangekomen op onze laatste bestemming met een ongekende schoonheid. Het La Campagna dessin geeft je het gevoel alsof je in een fresco-achtige geschilderd landschapsprint bent beland waar je heerlijk in kan verdwalen. Zie je ook dat huisje aan het meer omringd met citroenbomen in het midden? Met dit dessin geef je je slaapkamer een Toscaans tintje.