slaapkamer

Italiaanse droom slaapkamer

Voor elke slaapkamer een prachtig Toscaans kleurenpalet

De warme en poederige uitstraling van fresco’s en de unieke tinten van het Toscaanse landschap waar de natuur centraal staat, zijn warm en zacht. Dit roept op tot warmte, rust en kwaliteit. Perfect voor een Italiaanse droom slaapkamer. Voor elke slaapkamerstijl is er een prachtig kleurenpalet.

slaapkamer-inrichten
slaapkamer-inrichten

Poederachtig wit

Elke kleur uit het Toscaanse kleurenpalet is de perfecte accentkleur in combinatie met wit, crème en beige. Creëer een luxe en romantische look met het Festa di Lividonia dessin. Dit dekbedovertrek doet denken aan een muurschildering in een statig landhuis. Kleur je muren in gebroken wit of mix&match het met het Festa di Lividonia behang. Decoreer de slaapkamer verder met luxe accenten zoals goud.

italiaanse-droomslaapkamer-salento
italiaanse-droomslaapkamer

Warm oranje

Laat de zon schijnen in je slaapkamer met de uitnodigende en vrolijke kleur oranje. De perfecte kleur voor een Toscaanse sfeer, want het doet denken aan vers geplukte sinaasappels, terracottapotten en authentieke Toscaanse villa’s. Creëer een elegante sfeer met het dekbedovertrek Salento waarin warm oranje details in terugkomen. Mix&match dit dekbedovertrek met het Scala hoeslaken, bestaande uit een patroon van schelpjes, voor een mooie combinatie. Wil je een extra warme sfeer? Geef de muren een kleur door het te behangen met het Casa di Fiore behang in de kleur sand.

salento
salento
casa di fiori
casa di fiori

Helder bordeaux

De helderste kleur van het Toscaanse kleurenpalet is bordeaux. De kleur van de bekende Toscaanse wijnen. Mix deze diepe roodtint met andere roodtinten voor een ton sur ton effect of combineer het met zachte pastelkleuren als roze of mintgroen. Wil je een extra Toscaanse touch? Combineer bordeaux met donker houten meubels. Dit is typerend voor de Toscaanse stijl. Maak het af met het Casa di Fiori behang in de kleur terra.

Waan je in Toscane

Met onze bordeaux rode woonaccessoires
dekbed
dekbed

Zachtblauw

Blauw weerspiegelt de kleuren van de zee en de lucht. Deze kleur zorgt voor sereniteit wat perfect is voor de slaapkamer. Op zoek naar daar dat extra vleugje Italië? Kies voor het Saluti Grandi dessin, een symmetrisch bloemenpatroon geïnspireerd op de prachtige behangmotieven uit Italië. Kies voor je slaapkamerdecoratie accentkleuren als kobaltblauw en okergeel. Zoals een gele vaas en blauwe kussens. Hiermee creëer je echte blikvangers.

toscaanse-kleurenpalet
toscaanse-kleurenpalet

Zachte tinten

voor extra sfeer in de slaapkamer

Frisgroen

Een kleur die zeker niet is weg te denken uit het Toscaanse kleurenpalet is groen. Deze kleur wordt vertegenwoordigd door verschillende tinten: olijf, cipres en de kleur van druivenbladeren. Waan je in de groene heuvels van Toscane met het Toscana beddengoed. In deze slaapkamerstijl kan je perfect ton sur ton te werk gaan. Neem bijvoorbeeld de Kawai Flower poef en combineer dit met andere tinten groen. Gebruik de poef als nachtkastje of voor een apart zithoekje. Het is net alsof je in een sprookjesachtig Agriturismo slaapt.

Welke items kies jij?

Haal de natuur naar binnen met groene woonaccessoires
toscane
toscane