01-La-dolce-vita-lilac-bed

Lila: de trendkleur in je interieur

Kleur je interieur met lila

Lila in de spotlights! De trendkleur die symbool staat voor een frisse start, romantiek en dagdromen. Deze frisse pastelkleur zorgt voor creativiteit en vrolijkheid. Perfect voor je interieur. Ontdek hoe je lila als kleur in je interieur toepast en combineert.

Welke kleur is het bijzondere lila

De trendkleur lila is een lichte paarstint. Lila is een combinatie van krachtig rood en rustgevend blauw waar veel wit aan is toegevoegd waardoor er een heldere pasteltint ontstaat. Deze tint doet romig en zacht aan én heeft het goede van koel blauw en warmrood. Het heeft een rustgevend effect en brengt vrolijkheid mee.

Welke kleuren passen bij lila?

Lila is een erg veelzijdige kleur en past bij veel kleuren. Wij geven je alvast 3 opties hoe je deze prachtige kleur kunt combineren en wat het effect daarvan is:

 

1.     Lila met andere pasteltinten: hiermee creëer je een zacht en uitnodigend gevoel.

2.     Lila met een knalkleur zoals geel of petrol: creëer een verrassend levendige zomerse sfeer.

3.     Lila met wit of andere lichte kleuren: zet de kleur lila extra in de spotlights in een lichte ruimte.

Lila in de woonkamer

Geef de woonkamer een flinke opfrisser met lila woonaccessoires. Laat lila van de muur spatten met behang. Vrolijk je bank op met een stel lila gekleurde kussens. Of kleur de vloer met Moon Delight lila vloerkleed. Houd de rest van het interieur neutraal zodat de kleur lila er echt uit knalt.

Lila in de badkamer

Voeg een vrolijke touch toe aan je badkamer met de lila badkameraccessoires uit onze gift collection. De kleine details maken van je badkamer namelijk een echte droomplek.

Lila in de slaapkamer

Kom tot rust en droom weg onder het romantische La Dolce Vita dekbedovertrek, in de kleur lila. Kies hierbij voor witte muren en licht hout. Hiermee creëer je een fris, licht en fleurig effect.

Mix & match

met onze bijpassende accessoires voor jou en je interieur