servis van pip studio
servies van pip studio

Welk oud Pip-servies zie jij graag terug?

Welke serviescollectie zou je graag weer willen zien bij Pip? Misschien mis je nog dat ene kommetje of bord van je porseleinen set uit een eerdere collectie, of blijft een bepaalde collectie maar in je hoofd rondspoken. Nu is je kans om aan te geven welke stijl je graag terug wilt zien. En wie weet, brengen we deze nog een laatste keer terug in onze webshop!

Onze oude servies collecties

floral collectie
floral collectie

Floral

Floral vormt de hoofdcollectie van diverse prints voor Pip-servies. Onder de Floral-collectie vallen prints zoals Early Bird, Chinese Rose, Ribbon Rose en Hummingbirds. Ze bevatten allemaal de elementen van Floral, maar zijn verrijkt met eigen unieke details. Deze collecties zijn beschikbaar in de tinten khaki, roze en blauw.
fantasy en bloomingtales collectie pip studio
fantasy en bloomingtales collectie pip studio

Fantasy & Bloomingtales

Fantasy & Bloomingtales is een gecombineerde print. Namelijk een combinatie van een all-over herhaalpatroon van sierlijke waaiertjes en grote bloemen. Deze print is afgewerkt met gouden details en komt in de kleuren: roze, blauw, khaki en wit.
Spring to life
Spring to life

Spring to Life

Een porselein collectie rijkelijk versierd met kleurrijke bloesems met een onderliggend antiek bloemetjespatroon. Afgewerkt met subtiele goudaccenten en een vrolijk, rood-wit gestreept detail. Deze collectie is uitgebracht in de kleuren groen, blauw, roze & wit