Thermosflessen

Thermosflessen

Thermosflessen zijn onmisbaar in ons dagelijks leven! Of je nu onderweg bent naar de sportschool, je werk of gewoon thuis bent, een thermosfles houdt al je drankjes op de ideale temperatuur

IZY Bottles X Pip Studio

Thermosflessen zijn onmisbaar in ons dagelijks leven! Of je nu onderweg bent naar de sportschool, je werk of gewoon thuis bent, een thermosfles houdt al je drankjes op de ideale temperatuur. Als je opzoek bent naar een functionele en een stijlvolle fles, dan zijn onze IZY Bottles X Pip Studio thermosflessen de ideale keuze!

 

De IZY Bottles X Pip Studio thermosfles heeft een dubbelwandige constructie van roestvrij staal, wat betekent dat je drankje tot wel 12 uur warm blijft of 24 uur koud. Dit maakt de thermosfles ideaal voor onderweg, op het werk of op een picknick!

 

Thermosflessen in verschillende kleuren

Elke thermosfles is een prachtig stukje design. De thermosfles print is versierd met de kenmerkende Pip Studio motieven. De fles is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen, dus er is altijd wel een fles die bij jouw persoonlijke stijl past. Fan van een lichte kleur? Kies dan voor onze Little Birds thermosfles. Toch een voorkeur voor donkerdere kleuren? Neem dan een kijkje bij onze Cece Fiore thermosfles of Flower Festival thermosfles. De thermosflessen zijn ook heel leuk in combinatie met onze sportkleding tijdens je favoriete sportles!

 

Duurzaam en milieuvriendelijk ontwerp

Onze thermosflessen zijn niet alleen functioneel en stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. De flessen zijn namelijk 100% CO2-neutraal en recyclebaar. Dit betekent dat je niet alleen zorg draagt voor je eigen welzijn, maar ook voor het welzijn van onze planeet.

Onze verantwoordelijkheid gaat verder dan dat. Bij elke verkochte thermosfles, doneren wij namelijk 1000x de capaciteit van de fles aan schoon drinkwater. Op deze manier maken we samen de wereld een beetje mooier en helpen we mensen in nood. Samen creëren we een betere wereld!

 

Pip Studio thermosflessen: functioneel, stijlvol en duurzaam

Kortom, de Pip Studio thermosfles is de ideale combinatie van functionaliteit en design. Het houdt je drankjes op de perfecte temperatuur, draagt bij aan het milieu en ziet er ook nog eens prachtig uit. Of je nu onderweg bent of gewoon thuis, de Pip Studio thermosfles is een must-have voor elke drankliefhebber!