Bloemen behang

Ben je opzoek naar een uniek behang voor in huis? Bij Pip Studio vind je verschillende stijlen behang waaronder bloemetjes prints. Bloemen behang is de perfecte toevoeging als je opzoek bent naar een romantische touch in je huis.  Voor een zachte uitstraling kan je gaan voor een bloemen print met kleinere bloemen en bloemtakjes op een roze achtergrond en voor een stoerdere uitstraling een bloemen behang met grotere bloemen en bladeren op een blauwe of groene achtergrond. Je kan dus op heel veel manieren een bepaalde sfeer in huis creëren met behang.

Lees meer

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

Verschillende kleuren en bloemen dessins

Het bloemen behang van Pip Studio is te vinden in veel verschillende prints en kleuren. Opzoek naar een vrouwelijke/romantische sfeer? Bekijk dan de Tokyo Blossom collectie of roze kleurig behang. Toch liever een wat frissere uitstraling? Dan kan je gaan voor blauw of groen kleurig behang zoals bijvoorbeeld de Origami of Casa dei Fiori collectie. Welke collectie kies jij?

 

Gemakkelijk behangen met Pip Studio

Behangen is altijd een klus, maar niet met het bloemen behang van Pip Studio. We hebben namelijk vliesbehang. Behangen voor beginners met vliesbehang is heel eenvoudig. Het grote voordeel van vliesbehang, is dat je niet meer de rollen moet besmeren met lijm maar enkel de muur. Zeg maar dag tegen die behangtafel. Met behulp van ons handige stappenplan en een paar gouden tips kan zelfs jij als een professional gaan behangen! Het is ook nog eens gemakkelijk te verwijderen, zo kan jij altijd genieten van een nieuwe sfeer in huis.

 

Maak je interieur compleet

Zo, je nieuwe bloemen behang hangt in je woning. Maar je mist toch nog iets extra’s. Bij Pip Studio vind je naast behang ook unieke vloerkleden, stijlvolle poefen en andere leuke woonaccessoires zoals vazen, kunstbloemen, decoratieve schalen en kaarshouders. Met welke woonaccessoires maak jij je interieur af? Bekijk de uitgebreide collectie van Pip Studio en maak van je huis een thuis.