Shawls en beanies

Shawls en beanies

Je bent net klaar met je yoga sportles en wilt geen kouvatten. Sla een sjaal om je heen die perfect past bij je sportoutfit van Pip Studio en maak je look af met een beanie.

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

De Pip Studio sjaals en beanies zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je ze kan combineren met al jouw outfits. Draag de dames sjaal nonchalant of wikkel jezelf goed in om wat warmer te blijven. Voordat je naar buiten stapt, zet je snel je dames muts op.

Perfecte sjaals en beanies voor deze herfst

Nieuw in onze collectie: sjaals en beanies. Ideaal om een nonchalante look mee te maken op je vrije dag. Kies uit een donkergroene, donkerrode of beige sjaals om te matchen bij de outfit van die dag. De mutsen zijn verkrijgbaar in het donkerblauw, donkerrood, beige en donkergroen. De sjaals en beanies zijn gemaakt van een zachte acryl stof en hebben als een Pip Studio detail, een felle rand in een bijpassende kleur.

Stijlvol en comfortabel met een sjaal

De nieuwe Pip Studio sjaals en beanies zijn een musthave voor dit seizoen om een comfortabele outfit mee te creëren. Pimp je outfit met het toevoegen van een sjaal om een stoerdere outfit te maken! Perfect te combineren met de nieuwe beanie muts van Pip Studio.

Deze beanies mogen niet ontbreken!

Vindt de ideale sjaal en beanie bij Pip Studio, we bieden een breed assortiment aan met de one size beanies dames en sjaals dames. De sjaals zijn er in het donkergroen, donkerrood en beige en de muts dames in het donkerblauw, donkergroen, donkerrood en beige.