zomer-set-warm
zomer-set-warm

Voorwaarden Suprise Sets

Samen met onze designers hebben we hard gewerkt aan een bijzonder concept: namelijk de Loungewear en Summerwear Suprise Sets. Elke box bevat een complete Pip outfit samengesteld door onze designers. Het zijn onze favoriete sets om deze zomer in de shinen! Lees hieronder de voorwaarden:

 

  • De Suprise Set boxen zijn alleen te bestellen van 30/06 t/m 03/07. Dit is het enige moment dat je de Limited Edition boxen kunt pre-orderen.

  • De suprisebox bevat items die zijn geselecteerd door onze designers. Daarom hoef je niet zelf opzoek te gaan naar kledingstukken en accessoires, maar stellen onze designers een outfit voor je samen. Onze favoriete sets om deze zomer in the shinen! En wist je dat in elke box of een mystery gift verstopt zit?

  • De aankoop van de suprisebox gaat door middel van een pre-order. De boxen worden daarom binnen 10 dagen verzonden. 

  • Zijn de items niet naar wens? Dan kan de suprisebox in zijn geheel geretourneerd worden. Lees hier onze retourprocedure: www.pipstudio.nl/retouren  - Er kunnen geen losse items uit de suprisebox geretourneerd worden. 

  • Bij Pip Studio is het niet mogelijk om items uit de suprisebox of de suprisebox zelf te ruilen omdat dit om een limited oplage gaat.