moederdag_ontbijt_op_bed

Top 5 Moederdag activiteiten

Voor een lach op haar gezicht

Of het nu je (schoon-, stief-, bonus) moeder, de buurvrouw, je oma of je tante is. Ze verdienen allemaal een cadeautje op Moederdag. Na iedere dag hard te werken, te sporten, te koken en voor het gezin te zorgen, verdient zij het om op deze dag in de watten gelegd te worden. Het gebaar is wat telt, maar hoe leuk is het om naast een origineel Moederdagcadeau te geven, ook iets leuks te gaan doen samen? Ontdek in deze blog de top 5 moederdagactiviteiten. Zo kunnen jullie samen genieten van deze speciale dag.

01 Organiseer een high tea voor je moeder

Niets is gezelliger dan een middag bijpraten onder het genot van heerlijke zoete taartjes, verse sandwiches en eindeloos gevulde theemokken. De middag vliegt voorbij terwijl jullie van de door jou gemaakte hapjes genieten. Een ideale qualitytime middag voor jullie samen! Tip: met het porselein van Pip, wordt de high tea nóg gezelliger.

02 Ga voor een lange wandeling op het strand

Houdt je moeder meer van een actieve middag? Ga dan samen met haar voor een lange wandeling over het strand. Urenlang bijkletsen, terwijl de wind door jullie haren waait. Tijdens een wandeling wil je natuurlijk comfortabele kleding aan! Met de nieuwe loungewear collectie kun je genieten in lekker zittende kleding én zie je er ook nog eens leuk uit.

Het perfecte cadeau

een stijlvolle en comfortabele outfit

03 Organiseer een Spa-dagje

Een heerlijke massage, een lekkere lange douche of een middagje naar de sauna. Alle moeders verdienen het om een dagje goed in de watten gelegd te worden. Wanneer jullie er een uitje van maken, kunnen jullie samen genieten van deze relax middag. Wikkel jezelf daarna in een van onze heerlijke badjassen of handdoeken. Daar wordt je moeder blij van en jij ook!

04 Pimp haar favoriete ruimte in huis

De zon begint te schijnen en het is tijd om je moeders favoriete ruimte helemaal lente proof te maken. Extra gezellig om dit samen te doen op deze speciale dag. Maak samen een moodboard van tevoren en bedenk, welk behang, vloerkleed en vazen jullie nodig hebben om deze ruimte helemaal naar je moeders wens te maken.

Het perfecte cadeau

eyecatchers voor in huis

05 Verras je moeder met een nachtje weg

Plan een origineel uitje met je moeder. De hele dag slenteren door de leukste steden. Samen een koffietje halen om vervolgens lekker in de hotelkamer bij te komen van een drukke winkeldag. Voor zo’n origineel uitje heb je natuurlijk een hippe weekendtas of koffer nodig. Handig én trendy!

Wil je je moeder niet alleen verrassen met een activiteit voor Moederdag, maar ook met een origineel Moederdagcadeau? Bekijk dan onze blog over Moederdag cadeau ideeën of onze top 10 cadeaus voor haar.