Kerst-tafeldecoratie

Inspiratie voor een feestelijke kersttafel

Hoe versier je je kersttafel?

De kersttafel is de plek waar we samenkomen tijdens kerst. Zet je kerst afspeellijst op en neem een paar uur de tijd om je voor te bereiden. Creëer met onze tips een feestelijke, warme en familiare setting.

Voor welke stijl of thema ga je?

Met kerst pakken we extra uit: iedereen is mooi gekleed, er wordt uitgesloofd in de keuken en de tafel is prachtig in kerstsferen gedecoreerd. Hoe ga je aan de slag? Bepaal de stijl of thema die je graag wilt doorvoeren op je kersttafel. Kies je voor de klassieke kleuren groen en rood? Ga voor een wit tafelkleed en voeg rode en groene accenten toe zoals rode kerstballen en dennentakken. Kies je voor een winterbos thema? Zorg voor natuurelementen. De Winter Wonderland collectie is geïnspireerd op het winterse bos en is hier perfect voor.

kersttafel-versiering
kersttafel-versiering

Feestelijk kerstservies

Maak je feestelijke tafel compleet met kerstservies. Denk aan borden voor het hoofd- en voorgerecht, maar ook dessertborden. Serveer amuses op etagères of plateaus. Een klassiek, maar elegant servies dat je kersttafel doet schitteren is Royal White: een wit servies met gouden details. Of kies voor een mix & match van Love Birds wit en rood gedecoreerd met goud. Lekker feestelijk!

kerstservies
kerstservies

Schitterend glaswerk

Luxe glaswerk zoals mooie wijnglazen, een glas voor het water mogen niet ontbreken aan de kersttafel. Heb je dit thuis al, maar toe aan iets nieuws? Mix onze glazen afgewerkt met gouden details met je eigen glazen thuis. We houden ervan om eigenzinnige en leuke stukken toe te voegen aan persoonlijke collecties.

Glazen

Kerstschalen

Serveer het hoofdgerecht op een mooie kerstschaal. Zoals onze Winter Wonderland ovenschaal, deze heeft rondom en aan de binnenkant verschillende winterse details zoals bessen en vogels. Serveer de bijgerechten en sausjes in bijpassende schalen. Zo smaakt elk gerecht nóg lekkerder!

kerstdecoratie
kerstdecoratie

Kerst tafeldecoratie

Maak je kerst extra gezellig en feestelijk met kerst tafeldecoratie. Zet vazen met kersttakken op tafel, mooie kaarshouders en vul het op met kerstballen. Of ga eventueel de hoogte in met een tafelklem die je bevestig aan je tafel. Hang hier verlichting, kerstballen en kerststerren aan. Voor een nog feestelijker sfeer strooi je glitters op de tafel. Het zit hem allemaal in de details!

Kerstdecoratie

Tijd voor een persoonlijk tintje

Voeg originele naamkaartjes toe aan de kersttafel. Voor een extra lief gebaar schrijf je een persoonlijke kerstwens op de achterkant. Een soort cadeautje voor je gasten.

kersttafelen
kersttafelen