Ronde vazen

Maak van je bos bloemen een mooie blikvanger met een ronde vaas van Pip Studio. Vazen zijn goed te stijlen in elk interieur en tijdens ieder seizoen. Ronde vormen is de trend van nu.

 

Lees meer

Grote ronde vazen van Pip Studio

Maak van je bos bloemen een mooie blikvanger met een ronde vaas van Pip Studio. Vazen zijn goed te stijlen in elk interieur en tijdens ieder seizoen. Ronde vormen is de trend van nu. Een trend die uit de renaissance oorsprong. Ronde vazen ogen luxe en sereen in je woning. Neem een kijkje in het assortiment van Pip Studio en laat je huis stralen.

 

Verschillende kleuren en maten

Verschillende exotische kleuren nemen je mee op reis naar een wereld vol avontuur en uitdagingen en geven je huis een boost vol kleur. De gouden details die zich bevinden op de ronde vazen zijn in combinatie met de unieke kleuren een verrijking aan je interieur. Naast grote ronde vazen verkopen we ook kleine ronde vazen. Mix en match de maten voor een speels effect op de eettafel of het dressoir. Bekijk ook de kunstbloemen van Pip Studio om het helemaal af te maken!

 

Stijl een ronde vaas met andere woonaccessoires

De ronde vazen zijn goed te combineren met de andere woonaccessoires van Pip Studio. Creëer een knusse sfeer door de vaas te combineren met bijpassende kandelaars en waxinelichthouders. Of trek een gehele lijn in je interieur door de kleur van je vaas terug te laten komen in een vloerkleed of leuk behang. Shop nu je favorieten en maak je interieur compleet!

 

Tip van Pip: een ronde vaas is ook superleuk om cadeau te doen, het is een uniek cadeau en iedereen kan er eentje gebruiken.