Kaarsen

De meest eenvoudige manier om sfeer te creëren in huis is met kaarsen. En niet geheel onbelangrijk, kaarsen geven ook warmte.

Lees meer

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

In seizoenen zoals de herfst of winter is het heerlijk dat kaarsen ons voorzien van extra warmte. Naast warme creëer je met kaarsen ook bijzondere momenten, denk aan bijvoorbeeld verjaardagen.

Creëer sfeer met kaarsen

De kaarsen van Pip Studio zijn niet zomaar kaarsen, de speciale kaarsen zijn vormgegeven met oog voor detail. De luxe kaarsen zijn dan wel geen geur kaarsen maar wel geschikt voor meerdere gelegenheden. Bestel de Pip Studio kaarsen online en brand een kaarsje op jouw moment. Een momentje voor jezelf, een moment wat gevierd mag worden of een moment waarop je wilt stilstaan. Voor als deze gelegenheden koop je kaarsen bij Pip Studio.

Een gouden randje

De kleurrijke kaarsen van Pip Studio zijn ontworpen met een gouden binnen kant. Dit gouden detail is typisch voor Pip en geeft een luxe uitstraling. De kaars wordt beschermd met een kartonnetje dat speciaal voor jou in Pip stijl is ontworpen. De metalen kaarsen zijn verschillend van afmeting en hebben daarom ook allemaal een andere brandtijd. Ben jij nou super creatief dan kan je de metalen houder ook hergebruiken om zelf kaarsen te maken.

Mix & match

Het leukste is natuurlijk om meerder kaarsen te mix & matchen. Door grote en lange kaarsen bij elkaar te plaatsen krijg je een speels effect. Combineer de kaarsen vervolgens met Pip Studio windlichten, kandelaars en waxinelichthouders en creëer de complete look.