herfst-make-over

Herfst make-over

Haal de herfst in huis met herfstdecoratie

Een nieuw seizoen is aangebroken. Lange, warme dagen in de zon maken plaats voor dagen waarop we meer tijd binnen doorbrengen. Wil je de knusse sfeer die de herfst met zich meebrengt naar binnen brengen? In deze blog geven we je tips om je interieur najaars-proof te maken.

Warme tinten

Zodra je een stap buiten de deur zet komen de herfstige kleuren je tegemoet: warme, diepe kleurtinten zijn overal terug te zien. Het is niet voor niets dat we op stralende herfstdagen zo graag buiten wandelen. De rijke schakering van kleuren straalt warmte en rust uit. Voeg een vleugje van buiten aan binnen toe met herfst decoratie en dieprode, donkergroene of okergele accenten toe te voegen.

zachte-materialen
zachte-materialen

Zachte, natuurlijke materialen

Voor een gezellige en rijke sfeer voeg je extra plaids en knuffelbare materialen toe. Denk aan chunky knits, gewassen linnen of een heerlijk zachte schapenvacht. Ook houten materialen combineren goed hiermee.

Combineer materialen

kaarsen
kaarsen

Herfstgeuren en warm licht

Een happy herfst is niet compleet zonder flonkerende kaarsen. Voor een warm effect mét een heerlijke geur kies je voor geurkaarsen. Tonen als kaneel, sinaasappel, amber, herfstbloesem en cederhout passen perfect bij dit seizoen. Of haal de echte herfstgeuren van buiten naar binnen met je eigen vondsten uit de natuur. Versier je interieur met deze herfst decoratie. Vul een schaal met herfstbladeren, kastanjes en dennenappels of vul een vaas met een paar mooie takken met de bladeren er nog aan.

borden
woontip-porselein-aan-de-muur

Versier je muur

Wie zegt dat servies alleen bedoeld is om van te eten? Sommige borden zijn te mooi om niet gezien te worden. Voor een unieke en persoonlijke muurdecoratie hang je een combinatie van verschillende borden, kommen en schalen aan de muur. Afhankelijk van het seizoen kun je variëren met de kleuren en dessins.

Mix & Match

herfst
herfst

Herfst decoratie

Dennenappels, noten, besjes, gedroogde bladeren en sierlijke takken: de mooiste decoraties vind je buiten! Maak een stilleven en geef het geheel een feestelijke touch door er lampjes omheen te wikkelen.

Herfst musthaves voor in huis

Ben je nog op zoek naar herfst activiteiten? In deze blog tippen we je de leukste dingen om te doen voor binnen én buiten.